Alleenbackpacken.nl
Shares

Ladyboy cabaret show Chiang Mai – Een paar gestoorde gasten met een jurk aan!

Als je als jonge kerel van begin twintig besluit om naar Thailand toe te gaan dan is de kans groot dat je, tot op het moment dat jij het vliegtuig instapt, doodgegooid wordt met van die flauwe ‘laat je je niet in je kont neuken’ grappen.

Nou is dit op zich niet erg want dat is natuurlijk gewoon grappig en goed onderbouwde mannen humor.

Grappen als deze vallen een beetje in dezelfde categorie als meerdere malen een anekdote naar boven halen waarin een van je vrienden geslachtsgemeenschap heeft gehad met een dame die nog nooit van het begrip Sonja Bakker heeft gehoord.

Om hem vervolgens natuurlijk meerdere malen keihard uit te lachen, goed niks mis mee dus, maar wat klopt er van deze ‘je wordt zo in je kont geneukt mythe’?

Waar dit artikel over gaat:

Hoeveel is er waar van de Ladyboy Mythe in Thailand?

Als je eenmaal in Thailand arriveert zal je al snel merken dat dit allemaal reuze meevalt, maar er inderdaad wel meer ladyboys op straat rondlopen dan dat er prullenbakken te vinden zijn.

Ook al zijn de ladyboys in grote getale te vinden in Thailand zijn ze zelden echt vervelend en je pikt ze er ook dan ook zo uit.

Buiten een aanranding in het nachtleven waarbij ik hard in mijn edele delen ben geknepen en een poging tot het jatten van mijn spullen heb ik er verder vrij weinig last van gehad.

Vergeet niet dat het wel nog steeds gewoon gasten zijn en op de meeste momenten zijn het gewoon ‘gangsters met hele grote neppe tieten’ die helemaal niet geïnteresseerd zijn in jou als persoon, maar meer op jouw spullen uit zijn. Pas hier dan ook voor op!

Buiten die twee ogenschijnlijk ogende negatieve ervaringen zijn de overige ervaringen gewoon normaal.

Hoe gek dit misschien ook voor je klinkt, zijn ook ladyboys gewoon mensen.

Ze houden dan misschien niet zo van wijn en hebben liever een biertje, maar dat neemt niet weg dat er gewoon een normaal gesprek mee te voeren valt.

Het punt is dan ook dat het gewoon mensen zijn zoals jij en ik en er net zoveel klopt van het statement: ‘Pas je op voor ladyboys die pakken je zo in je reet’ als dat het klopt dat wij in Nederland allemaal op klompen lopen, al onze vrouwen boerinnen zijn, we elke dag zo stoned als een garnaal door het leven gaan en we meerdere malen per week volledig los gaan bij de hoeren.

Ladyboy cabaret show in Chiang Mai

Een anale verkrachting is dus vrij onwaarschijnlijk, maar de ladyboys zijn er en het is en blijft een groot onderdeel van Thailand.

De ladyboys zijn voor Thailand net zo’n belangrijke toeristische trekpleister als de wallen en de coffeeshops dat voor ons in Nederland zijn.

Het zou dan ook zonde zijn om deze kant van Thailand niet te zien!

Gelukkig kan dit ook op een normale manier zonder dat je drie dagen niet kan lopen en kans loopt op allemaal enge ziektes zoals HIV en AIDS.

De ladyboy cabaret show in Chiang Mai laat deze kant van Thailand op een grappige en eigenlijk compleet gekke manier zien.

Het is een show van ongeveer anderhalf uur waarbij er verschillende dans, theater en zang acts gedaan worden en inderdaad je raadt het al: allemaal door Ladyboys. 

Locatie ladyboy cabaret show Chiang Mai

De ladyboy cabaret show begint elke avond om 21:30 in een barretje op de Anusarn markt.Afbeelding van een Neon verlicht met bord met de tekst Anusarn markt in Chiang MaiFoto van het overdekte gebied van de Anusarn markt in Chiang Mai, Thailand.

De meeste tuk tuk en taxichauffeurs weten deze plek met gemak te vinden en eenmaal bij de markt aangekomen zal je veel Ladyboys zien staan die maar al te graag reclame maken voor de opkomende show.Foto van drie ladyboys in Chiang Mai Thailand die reclame maken voor de opkomende ladyboy cabaret show

Probeer er ongeveer rond de klok van 9 te zijn om vast in te stemming te komen en een goed plekje te bemachtigen.

De entree kosten bedragen 350 baht en hier zit een gratis drankje bij.

Let wel op dat de ladyboys echt werkelijk waar voor alles een fooi vragen.

Douw dus een paar briefjes van 20 en 50 baht in je zak en enjoy the ride.

Persoonlijke ervaring ladyboy cabaret show

Na een mooi plekje uitgezocht te hebben waar precies overdwars een groot houten blok voor stond zodat ik zeker wist dat ik niet uitgekozen zou worden voor wat er dan ook zou gaan plaatsvinden die avond, was ik er helemaal klaar voor.

Met een opdringerigheid waar die vervelende Indiër met zijn lelijke kut pakken op de Khao San Road nog wat van kan leren werd ons binnen de kortste keren een voorraad Chang bier aangesmeerd waarmee je gegarandeerd niet meer in een rechte lijn naar huis zou kunnen lopen, maar goed we zaten er, het was goedkoop dus waarom ook niet?

Terwijl de flesjes Chang opengetrokken werden kwam de eerste ‘dame’ het podium opgelopen en werd het programma voor de avond bekendgemaakt.

Nou verstond ik hier niet veel van en gelukkig werd dit direct opgevolgd door de eerste act.

Verkleed als een stel Braziliaanse buikdanseressen maakten een stuk of zes ladyboys er een geweldig optreden van.

Al was het niet allemaal volledig met elkaar synchroon en pleurde er eentje bijna van het podium af was het vermakelijk en ik ontspande me een beetje.

Als dit alles was hoefde ik verder niet veel te vrezen voor de rest van avond.

Dit was echter pas het begin!

Nadat er wat dans acts gepasseerd waren kwam er een solo act van een ladyboy die Whitney Houston’s I will always Love You deed.

Voor de gein liep deze ladyboy maar een beetje in zijn/haar blote kont rond om vervolgens een rode roos uit haar reet te trekken en deze aan een of andere ongelukkige kerel in het publiek te geven.

Eenmaal op dit punt belandt moet ik eerlijk zeggen dat ik me behoorlijk begon te vermaken, het was werkelijk waar een lachwekkende show!

Nadat diverse mannen in het publiek met een flinke harde geforceerde duw even de airbag van diverse ladyboys uitgeprobeerd hadden bedacht ik me dat deze show toch wel zijn hoogtepunt bereikt zou moeten hebben.

Het werd echter allemaal nog veel gekker…

Hierna kwam er een of andere opgemaakte kerel met een blonde pruik en dikke siliconen tieten het podium opzetten.

Terwijl hij/zij volledig los ging op de barbie doll’s tune: I am a barbie girl, vond de persoon in kwestie het geen enkel probleem om tijdens het refrein: ‘I am from plastic it’s fantastic’ dit nog even flink te benadrukken door opzichtig met deze opblaas ballonnen te lopen zwaaien en uiteraard kreeg ook nu weer de helft van het publiek zijn flinke portie nep tiet mee. 

Een S&M ervaring in Thailand?

Toen het einde bijna daar was kwam, onder luide begeleiding van Rihanna’s S&M, een ladyboy op die zoals het nummer natuurlijk al verklapt S&M achtig gekleed was.

Met zweep en al ging deze ladyboy opzoek naar een slachtoffer die vervolgens mee het podium op mocht.

Ik schrok mezelf even helemaal kapot toen ik zag dat ze op een vrij directe manier rechtstreeks en in een rechte lijn naar mij toeliep en even uitdagend met het zweepje heen en weer zwaaiden.

Het zal toch mij toch niet gebeuren hé… ging er nog door me heen, maar gelukkig stuitte deze compleet gestoorde kerel met zijn zweep en mantelpakje tegen het houten blok aan!

Wat was ik op dat moment dankbaar voor mijn plekje in de zaal en opgelucht haalde ik dan ook adem, maar de persoon aan de andere kant van het houten blok was blijkbaar niet van plan om het op te geven…

Al kruipend over het houten blok en met een gemeen uitdagende blik in zijn/haar ogen kwam deze ladyboy mijn kant op.

Al vloekend maakte ik me zo klein mogelijk en schudde heftig met mijn hoofd.

Even was ik bang dat ze door zou zetten, mij aan d’r zweepje zou rijgen en zo dat podium op zou sleuren.

Maar gelukkig waren mijn gevloek en duidelijke nee bewegingen voldoende om deze compleet gestoorde vent ervan te overtuigen dat ik dit absoluut niet wilde.

Hij/hem/zij/haar/whatever besloot om mij nog wel even speels in mijn kraag te grijpen en speels toe te lachen.

Ik liet het maar gebeuren en was allang blij dat ze eindelijk wegging en een of andere ongelukkige kerel het podium opsleurde.

Deze knaap kreeg vervolgens een uitgebreide lapdance van twee ladyboys inclusief een split op zijn penis, een flinke zuigzoen en een speelse bijt in zijn tepel.

Al probeerde hij het een beetje te verbergen zag je absoluut dat hij ervan genoot.

Leuk voor hem, maar ik weet niet of hij wel beseft dat dit gewoon twee kerels zijn die dezelfde ochtend nog gewoon hun oksels en ballen hebben staan scheren om vervolgens wat lippenstift op te doen en al huppelend met een handtasje om naar het ‘werk’ vertrokken zijn.

Maar goed iedereen zijn ding.

Nog even op de foto met de ladyboys

Dit was wel een beetje het hoogtepunt van de avond.

Verder werd er nog wat gedanst, pleurde er nog een paar van die opgemaakte kerels het podium af en werd iedereen vriendelijk bedankt voor zijn komst.

Na afloop van de show kon je dan met de ladyboys op de foto gaan, maar dan moet je wel wat tip tussen hun opblaas tieten proppen. 

Een foto van een backpacker in Thailand die poseert met twee ladyboys.

Conclusie van de Ladyboy Cabaret Show in Chiang Mai

Al met al was een bezoek aan de ladyboy cabaret show dus gewoon een super geslaagde avond vol met extreme hoogtepunten!

Het was misschien een beetje ‘over the top’ maar ik heb er zeker van genoten!

Mocht je in of rondom Chiang Mai zijn dan is de Ladyboy cabaret show een absolute aanrader voor een vermakelijke avond.

Over de Auteur Patrick

Patrick reist de hele wereld over. Zo heeft hij enkele reisavonturen in Azië achter de rug en heeft hij voor een lange periode in Thailand gewoond. Op alleenbackpacken.nl deelt hij al zijn reisverhalen en ervaringen.

Volg mij op:

Laat een reactie achter