Alleenbackpacken.nl
Shares

3 goede backpack merken – Ga voor de beste kwaliteit!

Goede backpack merken zijn merken die hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast hebben ze natuurlijk een uitstekende klantenservice en geven ze een ruime garantie op al hun producten.

Hieronder kan je een lijstje terugvinden van backpack merken die ik zelf heel erg goed vindt. Dit lijstje is op basis van mijn eigen ervaring. Deze merken hebben niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een uitstekende klantenservice.

Waar dit artikel over gaat:

The North Face

The North Face is misschien wel het bekendste merk als het aankomt op outdoor, wandel en wintersport kleding. Ook de rugzakken van The North Face zijn inmiddels immens populair en niet meer weg te denken uit het alledaagse straatbeeld.

Grote kans dat jij weleens, terwijl je op de trein stond te wachten, meerdere studenten met een The North Face backpack hebt gezien.

Naast dat de rugzakken van The North Face ongekend populair bij scholieren en studenten zijn, worden ze ook steeds meer door backpackers gebruikt.

Zo zijn er inmiddels diverse backpacks van rond de 50 liter en groter. 

Daarnaast kan je als iemand die het liefst niet te veel bagage meeneemt op reis je geluk tijdens het inpakken van jouw backpack niet op met de dagrugzakken van The North Face.

Deze liggen lekker op de rug en hebben genoeg inhoud voor de nodige basisartikelen die je zoal op reis meeneemt.

Tegenwoordig reis ik zelf super licht en het enige wat ik nog op reis meeneem is mijn The North Face Jester dagrugzak.

Buiten dat de rugzakken van The North Face van hoogwaardige kwaliteit zijn krijg je ook nog eens 2 jaar garantie.

Een voorwaarde hiervoor is wel dat het product bij het oorspronkelijke verkooppunt geretourneerd wordt.

Hierom kan het verstandig zijn om geen The North Face producten op vakantie te kopen, maar dit altijd in jouw woonplaats of online te doen.

Op deze manier kan je altijd eenvoudig aanspraak maken op jouw garantie.

Bekijk een uitgebreide selectie van The North Face rugzakken

Osprey

Osprey is het merk dat bij menig backpacker wel bekend is.

Als het om de wat grotere backpacks gaat dan is Osprey eigenlijk marktleider. En dit is absoluut terecht.

De rugzakken van Osprey zijn van hoogwaardige kwaliteit, gaan hierdoor lang mee en daarnaast geeft Osprey maar liefst levenslange garantie op al hun rugzakken.

Zelf heb ik voordat ik op alleen een dagrugzak overstapte maar liefst twee rugzakken van Osprey gehad.

Dit was in eerste instantie de Osprey stratos 50 en daarna de iets kleinere Osprey Farpoint 40.

Een foto van een zojuist gekochte backpack voor Thailand

Foto van een Osprey Farpoint 40 rugzak.

Tot op de dag van vandaag ben ik hier nog steeds heel erg tevreden over.

Van mijzelf uit ben ik wat lomp en ongecoördineerd en vanzelfsprekend ga ik hierdoor niet echt heel erg zuinig met mijn spullen om.

Maar ook na diverse val en stoot partijen verkeren mijn beide Osprey rugzakken zich nog in een prima staat.

Bekijk hier het gehele assortiment Osprey rugzakken

Beefree

Van alle backpack merken die hierboven genoemd worden is Beefree eigenlijk het enige backpack merk waarvan ik zelf geen rugzak in mijn bezit heb, maar desondanks weet ik wel dat dit een uitstekend merk is die kwaliteit hoog heeft zitten.

Veel reisvrienden van mij hebben een backpack van het merk Beefree en als je met zijn allen in een hostel op de taxi naar het vliegveld zit te wachten, worden backpacks natuurlijk weleens vergeleken.

Hierbij viel het mij op hoeveel reizigers de Beefree 55 liter nylon backpack hebben.

Alhoewel ik natuurlijk overtuigt ben dat mijn eigen rugzak de allerbeste is, zijn de Beefree rugzakken die ik voorbij heb zien komen echt wel van goede kwaliteit.

Het zijn hele degelijke backpacks die voor een relatief goedkope prijs te verkrijgen zijn.

Het grote voordeel van een Beefree backpack is naar mijn mening dan ook dat deze niet zo duur zijn als andere prominente backpack merken.

Mocht je een Beefree backpack aanschaffen dan kan je rekenen op een backpack van goede kwaliteit en dat voor een degelijke prijs.

Daarnaast krijg je ook nog eens 1 jaar garantie op jouw aankoop.

Bekijk hier het gehele Beefree assortiment

Conclusie goede backpack merken

Een goed backpack merk kenmerkt zich vanzelfsprekend door het maken van goede backpacks die duurzaam en van goede kwaliteit zijn.

Naast de kwaliteit speelt de klantenservice en de garantie die je op een backpack krijgt ook een belangrijke rol.

Bovenstaande backpack merken zijn allemaal heel erg goed en voldoen aan de kwaliteitseisen die je van een goed backpack merk zou verwachten.

Als je een backpack gaat kopen kan je er zeker van zijn dat een backpack van een van de bovenstaande merken voor goede kwaliteit staat.

Wat uiteindelijk voor jou een goede backpack is hangt af van wat voor formaat backpack je het liefst hebt, hoeveel geld je hiervoor over hebt en naar welk land je afreist.

Over de Auteur Patrick

Patrick reist de hele wereld over. Zo heeft hij enkele reisavonturen in Azië achter de rug en heeft hij voor een lange periode in Thailand gewoond. Op alleenbackpacken.nl deelt hij al zijn reisverhalen en ervaringen.

Volg mij op:

Laat een reactie achter